DIT BEN IK

Fabienne de Vries, 40 jaar, presentatrice, coach, moeder en nog veel meer...

 

In de afgelopen 20 jaar ben ik doorlopend actief geweest zowel vóór als achter de schermen van radio en televisie, en heb daarmee een mooie ervaring opgebouwd. Ik blijf altijd openstaan voor nieuwe ervaringen om mijn presentaties verder te ontwikkelen, in welke vorm dan ook.

 

Vanaf mijn 21ste heb ik met veel passie gewerkt voor allerlei omroepen; van TMF tot NET 5 en van RTL tot Het Gesprek. Naast TV producties, heb ik een radio achtergrond, heb ik gezongen, gedanst en geacteerd en werk ik momenteel veelvuldig in het bedrijfsleven. Deze ervaringen vormen mijn bron van inspiratie en mijn grote liefde; interactie met mensen, de echte verbindingen aangaan en 'het verhaal' boven water krijgen. Met een team tot een mooie en interessante productie komen en daarmee een integere boodschap overbrengen.

 

Binnen mijn huidige werkzaamheden komen alle opgedane kennis en ervaring van de afgelopen jaren samen en verzorg ik diverse corporate services op het gebied van Media, Events en Personal Performance. 

DIT IS MIJN VISIE

Ik ben van nature nieuwsgierig en wil de informatie graag overbrengen aan een groter publiek, zowel op een entertainende als op een educatieve manier.

Een passende balans vinden tussen vorm en inhoud van datgene wat je wilt overbrengen is voor mij de ultieme uitdaging en mijn doelstelling tijdens presentaties. Wat de inhoud ook is, het moet het publiek aanspreken. Het moet blijven hangen en interesse wekken voor meer. 

 

 Ik geloof dat er in iedereen een mooi verhaal schuilt, als je diegene maar de kans, de tijd en de ruimte geeft om het te vertellen.

Ik fungeer daarbij als katalysator van hetgeen verteld en overgebracht moet worden. Ik adviseer hierbij, stimuleer, enthousiasmeer en voer de gewenste communicatiedoelstellingen van mijn opdrachtgevers met warmte uit. 

DIT IS MIJN AMBITIE
Ik heb van alles meegemaakt in de afgelopen jaren en dat heeft me gebracht waar ik nu ben. Ik ben dankbaar dat ik me heb mogen ontwikkelen door zowel de diepte als de hoogtepunten. Dit alles heeft me sterker gemaakt en nu ben ik klaar voor het volgende hoofdstuk. 
 
Ik heb mooie plannen en projecten die passen bij mijn nieuwe inzichten, mijn nieuwe dromen en ambities. Ik ben klaar voor nieuwe ervaringen, nieuwe producties, nieuwe teams en vooral veel nieuwe avonturen en uitdagingen.