PERFECT YOUR SALES PITCH

 

Helpt je met het schrijven en overbrengen van jouw pitch en zorgt er ook voor dat je de juiste persoonlijke indruk maakt in die paar cruciale minuten.

PRESENT YOURSELF

 

 

Binnen deze workshop wordt vooral aandacht besteedt aan het spreken in het openbaar en/of het verbeteren hiervan. Hoe sta je op een podium, hoe komt het verhaal over, hoe kun je je meer op je gemak voelen tijdens een presentatie. Verstaanbaarheid en technische tips en trics over podium-, licht- en microfoongebruik komen ook aan bod.

 

De workshop kan op maat worden gemaakt, afhankelijk van het uitgangspunt van de opdrachtgever. Ook is het mogelijk een workshop te doen in combinatie met een visagist en/of een stylist, voor een complete aanpak over “Personal Performance”.

PERFECT YOUR BUSINESS PRESENTATION

 

 

De masterclass PYBP helpt mensen van uw bedrijf in twee dagen creatief om te gaan met diverse presentatievormen, hulpmiddelen en vanzelfsprekend hun persoonlijke manier van presenteren en non-verbale communicatie. Ook hier wordt aandacht besteed aan de juiste pitch en hoe deze op gepassioneerde en authentieke manier over te brengen.